Home MAKANAN Food Review 1 Utama Food Republic

Food Review 1 Utama Food Republic

1224
0
SHARE
Food Review 1 Utama Food Republic

Hai Semua baru baru ini admin dapat jemputan dari blooggersdotcom untuk food review 1 utama food republic alhamdulilah ni jemputan kedua food review yang admin dapat.terasa best sangat dapat join event macam ni.best jadi blogger ni tapi kene ingat bukan mudah dan jadi senang.

Sebelum admin cerita panjang lebar dan sampai korang malas nak baca kan baik korang tgk gambar makan yang best kat bawah ni hehe.

Food Review 1 Utama Food Republic

Food atrium 1 utama tempat dimana admin dan geng2 blogger buat food review antara tempat makanan yang terbesar selesa dan sesuai untuk sesi keluarga atau makan tengahari.

Banyak makanan geng blogger kene makan dan rasa fuh memang kenyang dan kembung perut minum banyak air buah hehe.

Food Review 1 Utama Food Republic

Menu makanan yang banyak pilihan dan ada juga makanan seafood korea china juga suasana tempat yang nyaman dan tenang untuk makan banyak lagi makanan yang kami semua belum cuba hehe nti kami akan singgah lagi disini.. 🙂

Biasa waktu operasi 1 utama food republic adalah 10.00am sehingga 10.00pm.

Food Review 1 Utama Food Republic

 

 

Food Review 1 Utama Food Republic

Sebenarnya food republic adalah nama daripada singapura owner asal dan dari situ beliau dapat nama food republic dan sampai sekarang perniagaan dorang berkembang maju.

Food Review 1 Utama Food Republic

Ada banyak gambar makan sebenarnya kalau admin post banyak banyak nanti korang meleleh pulak kan..hehe

Setiap makanan yang dijual harga makan di food republic adalah sama macam diluar sana dan makanan di food republic juga bersih dan segar.

Food republic juga sudah meluas dan setiap outlet ada tema tersendiri disetiap tempat dan suasana makan 🙂

Jangan Lupa Singgah Facebook Fanpage  Food Republic

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here