Home TEKNOLOGI Pernah Dengar CellAds

Pernah Dengar CellAds

1035
4
SHARE
Pernah Dengar CellAds...CellAds adalah satu Aplikasi dimana Kumpul Mata Dan Tebus untuk dapatkan pelbagai ganjaran yang menarik salah satu daripadanya baucer aeon,topup dan tiket wayang percuma.

Pernah Dengar CellAds…CellAds adalah satu Aplikasi dimana Kumpul Mata Dan Tebus untuk dapatkan pelbagai ganjaran yang menarik salah satu daripadanya baucer aeon,topup dan tiket wayang percuma.

Pernah Dengar CellAds

 

Cellads juga boleh menjana pendapatan kita dari segi mata ganjaran untuk kita tebus. Nak tahu apa yang hebat Cellads ni??

Kelebihan Cellads banyak tapi admin terangkan serba sedikit tentang fungsi dan ganjaran yang bakal anda dapat nanti ye ok mesti korang tak pernah dengar Cellads lagi kan?

Cellads ni berfungsi adalah satu iklan yang sangat berkesan untuk kita mendapat info menarik ganjaran yang hebat dan baucer yang sangat Awesome.

4

 

Sangat senang nak dapat mata point?kalau admin boleh dapat 6000 point dalam masa seminggu anda juga boleh dapat lebih dari tu kan….

Pernah Dengar CellAds

 

Haah ni dia cara cara korang untuk redeem point memang senang dan mudah…korang duduk rumah pun boleh buat tapi ingat hanya pengguna Android sahaja boleh download aplikasi ni ye 🙂

Pernah Dengar CellAds

 

Disini adalah cara dimana aplikasi cellads berfungsi dengan baik dan sempurna sangat simple 🙂 dibawah ni admin akan tunjuk cara untuk download dan penggunaan aplikasi tersebut.

Pernah Dengar CellAds

 

Ok admin TN tak nak cakap banyak kalau korang nak tahu lebih lanjut boleh terus ke facebook fanpage Cellads

https://www.facebook.com/CellAdsM

Tak Pernah Dengar CellAds lagi??

Pernah Dengar CellAds

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here