Home MAKANAN Food Review M2 Cafe and Catering

Food Review M2 Cafe and Catering

1223
0
SHARE
Food Review M2 cafe

Assalamualaikum semua semua alhamdulilah admin TN dapat jemputan untuk Food Review M2 Cafe and Catering yang bertampat di setapak sekali lagi admin ucap terima kasih banyak kerana menjemput admin TN dan blogger yang turut hadir event Food Review M2 Cafe and Catering.

Food Review M2 cafe

 

Alhamdulilah tu lah menu yang m2 cafe sediakan sebenarnya banyak lagi makanan yang m2 cafe sediakan memang menyelerakan Food Review M2 Cafe and Catering rugi korang tak join.

 

Food Review M2 cafe

 

Ni Dia menu steambot yang paling sedap korang boleh makan makanan yang korang suka hehe..kalau korang nak tahu sos steambot ni paling sedap tak pernah lagi admin TN rasa sedap sangat 🙂

Food Review M2 cafe

 

Tu dia sos steambot yang admin TN cakap memang sedap korang kene rasa tau…..mesti korang meleleh kan tengok menu masakan dan steambot kt m2 cafe.

M2 cafe juga ada sediakan masakan ala cat untuk citarasa pelanggan dan kepuasan semua dan boleh buat Food Review M2 Cafe and Catering ye 🙂

 

Food Review M2 cafe

 

Wah dah tak sabar nak makan steambot geng blogger ni meleleh tengok menu masakan m2 cafe ni hehe…kalau korang nak tahu m2 cafe juga ada buat set untuk vip dan orang kenamaan dengan citarasa yang mengikut kehendak pelanggan.

Food Review M2 cafe

 

M2 cafe juga banyak sediakan menu pencuci mulut yang unik dan menarik perhatian TN bila pusing-pusing cari makanan cup cake die memang sedap dan enak gitu hehe best Food Review M2 Cafe and Catering 🙂

 

Food Review M2 cafe

 

Ni meja kami semua vip gitu hehe alhamdulilah best selesa dapat Food Review M2 Cafe and Catering ni susunan meja kemas dan teratur senang pelanggan dari segi pandangan semua cantik.

Jika anda hendak makanan di m2 cafe kosongkan perut anda dulu ye sebab kat m2 cafe ada banyak menu yang sedap nanti korang terlepas makan makanan yang sedap hehe.

M2 cafe Dan Catering
A-01-06/07 Pusat Komersial Setapak,Jalan Taman Ibu Kota,Setapak,
53300 Kuala Lumpur.

Jangan Lupa LIKE Facebook Fanpage M2 cafe Dan Catering

Singgah lah laman web m2 cafe disini M2 cafe Dan Catering

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here