Home TEKNOLOGI Pelancaran Ninetology Quadcore U9

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

1075
3
SHARE
Pelancaran Ninetology Quadcore U9

Pelancaran Ninetology Quadcore U9 baru baru ni telah mengegarkan dunia smartphone terbaek network dijemput untuk pelancaran ninetology u9 yang ada tiga model dan ciri ciri yang tersendiri.

ninetology u9 telah memukau hati admin terbaek network pada pelancaran tersebut teknologi yang sangat luar biasa dan begitu awesome smooth hehe.

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

 

Terdapat 3 model dan saiz yang berbeza tak lupa juga sistem dalam yang tersendiri dengan kamera mega pixel yang tinggi zoom dia hehe….dan banyak juga kelebihan yang tiada tandingannya.

 

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

 

Hehe hensem tak model2 Pelancaran Ninetology Quadcore U9 macam artis plak kan…. 😛

 

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

blogger kita ni tengah promote smartphone Ninetology Quadcore U9 yang saiz lebih kurang samsung note 🙂 korang rasa boleh lawan ke??dengan smartphone lain….

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

 

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

 Pelancaran Ninetology Quadcore U9 juga ada membuat aktiviti memjawab soalan dan boleh menang Ninetology Quadcore U9 best kan 🙂 alangkah bestnya kalau terbaek network menang masa tu hehe memang bertuah gitu boleh hadiahkan mak smartphone tu 🙂

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

wah masing masing tengah belek smartphone pilihan hati geng blogger hehe….best sangat kalau dapat freee…

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

Ninetology Quadcore U9 X1

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

Ninetology Quadcore U9 Z1

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

 

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

Ninetology Quadcore U9 Z1+

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

 

 

Pelancaran Ninetology Quadcore U9

Anda juga boleh join program review smartphone Ninetology Quadcore U9 dengan kreativiti tersendiri yang ringkas dan mudah berkenaan tiga model smartphone tersebut…

Nak join ? Sila email ke Samuel Lee :samuellee@ninetology.com dgn butiran berikut ..

  • Name
  • Blog URL
  • Email
  • Contact Number

Dan jenis telefon pintar Ninetology  + 1x Other Latest Mobile Brand yang ada ..

Jika artikel anda terpilih dan anda berpeluang menang Ninetology smartphone mudah kan…rugi kalau tak join.. 🙂

 

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here