Home MAKANAN Mr Barrack Obama Datang Malaysia Perasmian Smashies Burger

Mr Barrack Obama Datang Malaysia Perasmian Smashies Burger

1142
0
SHARE

Baru baru ini Terbaek Network telah dijemput hadir untuk perasmian Smashies Burger betul betul tak sangka Mr Barrack Obama Datang Malaysia Perasmian Smashies Burger Di Setapak…(macam tak percaya Obama Datang malaysia)

Mr Barrack Obama Datang Malaysia Perasmian Smashies Burger

Kalau Korang nak tahu Presiden Obama dalam gambar atas adalah seorang rakyat Indonesia bernama Ilham Anas yang mirip Presiden Amerika Syarikat iaitu Barrack Obama. Disebabkan wajah beliau yang mirip itu, beliau telah mendapat berbagai-bagai tawaran termasuklah berlakon dan duta produk.

Mr Barrack Obama Datang Malaysia Perasmian Smashies Burger

Pergh Terbaek…..Selepas perasmian burger smashies dari fake obama geng blogger juga dapat merasa betapa bestnya burger smashies ni so sweet beb memang betul betul tak jangka Ada “obama” rupanya hahaha mula mula rasa teruja tp tibe tibe dapat tahu yang tu adalah fake obama.

Menu yang disediakan sangat Awesome!! Terbaek Network tak tahu nak pilih mana satu idaman hati dengan buger ni..kalau korang nak tahu ada burger blackout505 mantap beb

Jom Kita Tengok Menu Smashies Burger dan sekitar Restoran Smashies Burger di Setapak ni….

Mr Barrack Obama Datang Malaysia Perasmian Smashies Burger

Wah menu burger smashies sangat teruja lah memang betul tak jangka harga die sangat “murah” dan tempat restoran ni sesuai untuk date atau bincang pasal bisnes dan sebagainya orang setapak jangan lupa singgah ye…tempat die berdekatan dengan Danau kota area wangsa maju…..

Gambar dibawah adalah kupon atau diskaun,macam pelik aje kan diskaun atau baucer bentuk macam token game permainan kt shopping mall tu hehehe

IMG_2999

Jom Kita Tengok Makanan Burger Pilihan Geng Blogger…

Jika Anda Singgah Di Setapak jangan lupa Smashies Burger di Alamat

Smashies Burger
Lot 126-G-5, Metro Genting,
Jalan Genting Klang, Setapak,
53300 Kuala Lumpur, Malaysia
Business hour: 12.20pm-11.30pm
Jom Like Facebook Fanpage Smashies Burger

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here