Home BISNES Iftar potluck di dataran Shah Alam

Iftar potluck di dataran Shah Alam

1249
9
SHARE
iftar portluck di shah alam

Pada hari ahad yang lalu kami telah berkesempatan untuk turut serta dalam majlis santai Iftar potluck di dataran Shah Alam .  Majlis ini di anjurkan oleh parenting blogger kita iaitu En. Melastik bintang-bintang berkelipan.. hehe 🙂 . Majlis ini memang tidak sama seperti majlis Iftar yang lain kerana ia adalah satu majlis yang santai lepak-lepak atas padang dataran Shah Alam. 

Setiap blogger perlu membawa makanan masing-masing sebelum hadir dalam majlis Iftar potluck di dataran Shah Alam ini. Kemudian segala jenis makanan yang telah di bawa akan di kumpulkan bersama-sama supaya kami semua dapat merasa.

Memang sangat banyak lauk-pauk dan kueh-mueh yang mereka ni bawa ke Iftar potluck di dataran Shah Alam ni.. sampai berlebih-lebih. Korang tengok lah sendiri gambar-gambar yang sempat saya rakamkan di bawah ini .

lepas makan ni kita ada meeting ke..?? kata aim dot dot
lepas makan ni kita ada meeting ke..?? kata aim dot dot
sabar-sabar semua dapat punya.. :-)
sabar-sabar semua dapat punya.. 🙂
aina duk lek lok.. cover sikit hehe
aina duk lek lok.. cover sikit hehe

ramai juga yang turut serta dalam Iftar potluck di dataran Shah Alam ni, antara blogger yang saya kenali ialah Melastik BintangBro FramestoneAcul, IrwanAinaaSyukriTahirNamiaCintaAzman Ismail, Ohmedia Crew, BoniKacak,  ladfeamir dan  lain2

kami memang sangat seronok dapat sama-sama berbuka secara santai macam ni, kalau tidak sebelum ni asyik makan di restoran je kan.. jadi di harapkan akan ada lagi Iftar potluck di dataran Shah Alam ini pada tahun-tahun akan datang insyaallah jika panjang umur 🙂

9 COMMENTS

    • eh kebetulan plak wajah kau xde dalam gambar-gambar ni semua… hehe lagi pun aku x bawak kamera, tu guna ipad aje.. time dah gelap tak dapat amik sebab xde flash.. 😛

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here