Home BISNES Iftar bersama blogger di Restoran Tupai-tupai

Iftar bersama blogger di Restoran Tupai-tupai

1636
10
SHARE
Iftar bersama blogger di Restoran Tupai-tupai

Bertempat di Restoran Tupai-tupai seksen 13 Shah alam, kami team terbaek network berkesempatan untuk menyertai satu majlis Iftar (berbuka puasa) bersama para-para blogger (aim dot dot punya ayat ) haha:-D yang telah dianjurkan oleh Syukri tahir & Aina Resberry. Bayaran yang di kenakan cuma RM39 sahaja untuk seorang. Pada jam 6.30pm kami telah sampai di sana kelihatan blogger-blogger lain sudah duduk memanti kedatanag semua blogger yang sertai Majlis ini iaitu seramai 27 orang.

Aina & Syukri Tahir selaku penganjur majlis
Aina & Syukri Tahir selaku penganjur majlis

Majlis ini telah di meriahkan lagi dengan kehadiran team dari iluvtour.com kerana mereka siap buat rakaman video lagi untuk kami. huhu .. lebih kurang 15min sebelum berbuka semua blogger sudah siap-siap mengambil makanan buffer steamboat yang di sediakan oleh pihak restoran Tupai-tupai. Memang banyak sangat makanan sampai penuh meja tu kami ambil, rasanya juga sangat enak dan lazat di sertakan sekali dengan pencuci mulut seperti kuih-muih tradisional & aiskrim.

semua blogger berbaris mengambil makanan
semua blogger berbaris mengambil makanan

Selepas puas menjamu selera tibalah masa untuk sesi beramah mesra dan photografi bersama geng-geng blogger ni. Dorang ni memang pantang nampak kamera laju je tunjuk muka. jom kita layan wajah-wajah blogger yang turut sama memeriahkan majlis ini 🙂

barisan otai-otai blogger, kelihatan abang hensem disitu :-)
barisan otai-otai blogger, kelihatan abang hensem disitu 🙂

 

ini meja kami
ini meja kami
meja blogger-blogger cantik & ayu :-P
meja blogger-blogger cantik & ayu 😛

 

sempat lagi nak make up tu.. haha
sempat lagi nak make up tu.. haha

 

jangan lupa update fb & twitter wei.. haha
jangan lupa update fb & twitter wei.. haha

 

sesi suai kenal dari yuyu zulaikha
sesi suai kenal dari yuyu zulaikha

 

bergambar beramai-ramai
bergambar beramai-ramai

Di harap pihak penganjur akan mengadakan lagi majlis seperti iftar bersama blogger ini di masa akan datang untuk merapatkan hubungan silaturahim antara kami (para blogger) . Saya cadangkan mungkin boleh buat jamuan raya pula kan.. ? mesti lagi havoc !!

10 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here