Home TEKNOLOGI Memang Terbaek Rekaan Gadget Klasik menggunakan kertas (12 photos)

Memang Terbaek Rekaan Gadget Klasik menggunakan kertas (12 photos)

1151
0
SHARE

Salam, kali ini admin ingin berkongsikan beberapa photo yang sangat terbaek untuk anda semua. Seorang pereka design kertas dari France telah mereka beberapa bentuk gadget klasik yang di perbuat menggunakan kertas. Semuanya old school orang kata. jom kita layan beberapa photo menarik ini di bawah:

ini disket copy ini disket-back copy kaset copy

dulu gameboy memang sangat popular, nak main kena pakai katrij
dulu gameboy memang sangat popular, nak main kena pakai katrij
teliti betul dia buat kaset ni guna kertas kan..?
teliti betul dia buat kaset ni guna kertas kan..?

hp besar motorola copy

ni kamera polaroid, lepas snap photo terus keluar gambar dia kat bawah tu
ni kamera polaroid, lepas snap photo terus keluar gambar dia kat bawah tu
perhatikan pembuatan polaroid ni dengan lebih dekat
perhatikan pembuatan polaroid ni dengan lebih dekat
pandangan depan kamera analog, yang guna filem kodak tu.. hehe
pandangan depan kamera analog, yang guna filem kodak tu.. hehe
cantik juga kamera kertas ni
cantik juga kamera kertas ni
kaset tadi boleh masukkan dalam walkman ni. smart kan..?
kaset tadi boleh masukkan dalam walkman ni. smart kan..?
handphone ni kalau sekarang dah boleh buat baling anjing je.. hehe :-D
handphone ni kalau sekarang dah boleh buat baling anjing je.. hehe 😀

semua-tergantung copy

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here