Home HIBURAN Amazing 3D Drawings (4 photos)

Amazing 3D Drawings (4 photos)

1805
0
SHARE

Sebelum ini kami ada kongsikan dengan anda lukisan 3D menggunakan kapur , sekarang jom korang layan pula 4 keping lukisan pensel 3D yang dilukis atas kertas A4 pula, memang sangat kreatif dan real habis lah !!!

 

2013-04-11_2021_002

 

wahh tangan saya cuma tinggal tulang saja.. 🙁
2013-04-11_2022

 

Buat apa pula kala jengking ni kat atas meja lukis aku..? pergi main jauh-jauh . hoho 😀
2013-04-11_2027

 

owhhh tidak !! jari saya terputus lah, macam mana saya nak lukis lagi lukisan 3D ni banyak-banyak ..??
2013-04-11_2021_001

 

Ooooh nak tidur pula dia ni, jangan harap boleh mimpi indah.. hahaha 😀

p/s: Macam mana best tak ? Kalau best nanti kami akan kongsikan lagi gambar-gambar 3D yang super awesome dan gempak-gempak. Jangan Lupa Tekan Button Share ye….:) tuliskan sedikit komen jika ada sebarang pendapat untuk post akan datang ye.. pastinya Terbaek untuk anda semua.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here