Home KECANTIKAN Hipster Pomade Menjadi Fenomena Anak Muda Bergaya

Hipster Pomade Menjadi Fenomena Anak Muda Bergaya

1431
0
SHARE
Hipster Pomade Menjadi Fenomena Anak Muda Bergaya

Hipster Pomade Menjadi Fenomena Anak Muda Bergaya | Kali ni admin nak cerita pasal produk pomade yang mana admin tertarik dengan owner Sazali Samad Acedamy. CEO Hipster anak muda yang berjiwa stylo. Nak pendekkan cerita admin tertarik dengan pekembangan beliau dengan memasang Billboard di setiap highway sekitar malaysia. Dan yang paling best pomade ini mudah cuci dan wangi serta melembutkan rambut.

13533248_1738721626369900_6746259583108439773_n 13627238_1742615519313844_4095123355941680569_n 13654383_1742556385986424_8481634557951231197_n 14484688_1776336199275109_2889829261977349845_n

Pada korang yang rambut macam meggi tolong beli pomade ni supaya mudah korang ngorat awek, Serius bro!
Nak tahu apa yang best lagi?

“Basuh tak perlu guna shampoo bro terbaik”
“Rambut tak rasa berminyak dan tak gatal-gatal”
“Pomade tahan keras satu hari bro!”
“Satu tin boleh sampai sebulan dua, best!”

13012877_1712109079031155_5956358121243621101_n 13177214_1718136325095097_3317397204735078865_n 13920887_1752245455017517_938096906983751352_n

BEST KE HIPSTER POMADE NI?
==========================

MEMANG!!

Rambut Kemas dan Rapi
Lepas pakai pomade, rambut memang senang nak digayakan. buat la macam2 fesyen rambut pun semua boleh..orang berambut kerinting/ikal mayang/kasar/kering pon boleh nampak lurus kemas bergaya dan nampak sihat dalam masa 5minit je.

Bersinar tanpa berminyak
Yup. Rambut lebih bersinar macam basah-basah je.. tapi tak berminyak.. kalau guna minyak rambut biasa, bukan sahaja rambut yang bersinar… dengan dahi2 skali akan berkilat kannnn..

Tahan lama (Strong hold)
Kalau pakai gel biasa.. kadang2 pakai belah pagi, masuk tghari je rambut dah nampak kering.. tapi kalau pakai pomade, rambut akan kekal rapi sampai ke malam… serius bro!

Wangi
Dah la hemsem.. wangi pulak itu. ada bau vanila, mixberrie dan apple…tak payah nak sembur-sembur perfume lagi dah. Jimat duit beli perfume.. hehehe

Mudah dicuci.
HIPSTER Pomade ni adalah waterbase pomade. Jadi senang nak dibersihkan dengan air.

Artikel BerkaitanGayakan Rambut Anda Dan Bebas Dari Kelemumur

0459350e4c8c788eba0bfb44d1487f2a classy-mens-hairstyles cool-summer-hairstyle-for-men side-part-men-short-hairstyles volume-taper-undercut

>>Strong Hold
>>KKM approved
>>Strong Scent
>>Premium Quality
>>Water Based
>>100gram

Facebook Hipster Pomade
Instagram Hipster Pomade
Berminat blh terus whatsaap “Hipster Pomade” ke 0132058902

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here