Home FESYEN Jubah Lelaki Moden Elrah Exclusive Aidiladha

Jubah Lelaki Moden Elrah Exclusive Aidiladha

2663
0
SHARE

Jubah Lelaki Moden Elrah Exclusive Aidiladha | Alhamdulilah tak sabar nak berniaga jubah elrah exclusive lagi pada raya haji nanti yang bakal tiba. Buat korang yang nak cantik bergaya dengan jubah elrah nanti boleh cuci mata tengok warna jubah elrah yang baru ni.

Artikel kali ini kami tunjukkan ‘teaser’ untuk koleksi jubah lelaki moden Elrah Aidiladha. Kami nak bagi korang ternanti-nanti jubah elrah yang baru ni.

AgpDGhJTgtd4W7NYjAG2aTXgT1VkJdMEL4VlU3UFjj2J

 

Cantik dan bergaya abang -abang dengan jubah elrah exclusive juga warna yang mempersonakan buatkan zaujah dan bakal makmum tertarik ehhh.

 

Ai-qAaYzWtyebETkqegZI3figxIeG__2PXCPvFmJS7IX-1024x1024

Sekitar sesi photoshoot Jubah Elrah Exclusive yang bakal meletopkan pada raya haji yang akan tiba nanti.

AiEH0qP2x2PI_tkjiMbplRjOe-bysE3wUsEct5pY9Qy4-1024x1024

 

AiUykV1xpds6tQ0ZP_JP9vjeZ87CgG-G12P3EM2sSzzi

 

AjN65qEhIWr0rCQpSYIGvYKtpi6hIhZF2RZIqMmAM-Za-1024x1024

 

AliQozNWDDIkUHpsGcMszCQ9kaRdANnHjl41qFU4naLj-1024x1024

 

AmDebE4mu4N1SOthJFscIuzyoZKlL6npzjjWu_kSRaQa-1024x1024

 

Ami9VQTnD0k6fMCRp8XyVGsk073wf-4n0m7sK0BYPy1E-768x1024

Abang El Azman kata untuk raya haji nanti jubah elrah exclusive akan dikeluarkan lebih daripada 20,000 dan atas permintaan ramai kerana kain cottan high kualiti.

AqWrN7thkWI3xoLGhLBwss6ZTI1xHpHE-8eD9G1Ypc3y

 

IMG_14711-1024x768

Kami datang jumpa bos el azman untuk kepastian jubah elrah exclusive ni, Best sangat 🙂

IMG_1491

 

Alhamdulilah akhir sekali sempat kami berselfie dengan El azman dan isteri beliau kak Nur Amirah juga abg el azman iaitu azhar. Korang kalau nak order tu secepat-cepatlah BOOM whatsaap kami!!

 

Whatsapp lekaihh..!

WHATSAPP:
ELRAH CHERAS
+60193007112

Facebook:
Elrah Exclusive Kuala Lumpur

Instagram:
elrahcheras

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here